18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kardeşi için böbreğini satıyor

Karabük'te yaşayan Suna Aycan, kansere yakalanan ve ameliyatı için 8 bin TL gereken erkek kardeşini kurtarmak için böbreğini satışa çıkarıyor.


Erkek kardeşini kurtarmak için kapı kapı gezdiğini ancak hiçbir yardım alamadığını söyleyen Suna Aycan, "Son çare olarak böbreğimi satacağım" dedi. İstanbul'da yaşayan kardeşi Meşir Güler'in burun tıkanıklığı için 6 sene önce ameliyat olduğunu, bu yıl da yüzünde sürekli şişlikler olduğunu anlatan Aycan, "Yapılan tetkiklerde kanser olduğu söylendi. 15 gündür çalmadık kapı bırakmadım. 8 bin TL para lazım ameliyatı için ama bulamadım.

Kimse bana yardımcı olmuyor. Bana yardım etsin diye valiliğe başvurdum,
onlar da kardeşim burada oturmuyor diye bir şey yapamıyor. Kardeşimi kaybetmek istemiyorum. Annemi kanserden, ağabeyimi kalp krizinden kaybettim, bunu da kaybetmek istemiyorum. 2 tane çocuğu var. Gerekli parayı bulamazsam son çare olarak böbreklerimi satacağım" diye konuştu.


Gözyaşları içerisinde çok acı çektiğini artık dayanacak gücü kalmadığını söyleyen Aycan, yardımseverlere seslenerek, "Yüzde 70 umut var. Ne olur kardeşimi kurtarmama yardım edin" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 20:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?