18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

KARES iş merkezinde sona doğru

Karabük'te esnaflar tarafından yaptırılan Karabük Esnafları (KARES) Toplu işyeri inşaatının 2008 yılında bitirileceği belirtildi.

Haliçi Esnafları Kooperatifi Başkanı İsmail Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında 56 bin metrekarelik alana yapılan KARES İş Merkezinin 2008 yılında tamamen bitireleceğini belirterek, "1993 yılında esnaflardan tarafından kurulan Haliçi Kooperatifi belediyenin ekonomik şartlarının bozuk olduğundan dolayı Haliçi'ndeki 154 adanın satışı ile başlamış bir serüvendir. Bir çok mahkemeden, sıkıntılardan, mülk sahipleri ile anlaşamamazlıklardan sonra bugünlere geldik. Haliçi Kooperatifi artık 56 bin metre tapulu alanı olan ekonomik olarak bir sıkıntısı olmayan inşaatının yapımı ile ilgili kredi kaynağını bulan bir kooperatifdir. Şu anda bütün plan ve programlarımızı 2008 yılının sonuna kadar iş merkezinin bitirilmesinin hedeflendiği bir çalışmamız var. Tabiki inşaat çalışmalarında bazı aksaklıklar olabilir" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer'e teşekkür eden Korkmaz, "Son dönemde mevcut belediye başkanımız ile beraber çalıştık. Bizim önümüze çıkabilecek olan bütün problemleri ve isteklerimizi hukuksal anlamda yerine getirmiştir ve çok büyük destekleri olmuştur" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 14:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?