18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kazayı ayakkabı aydınlattı

YOL KENARINDAKİ AYAKKABI KAZAYI AYDINLATTI

Karabük-Kastamonu Karayolu Çıraklar köyü mevkiinde yol kenarında bir çift ayakkabı bulunduğu ve yerde kan izleri olduğu ihbarı alan jandarma ekipleri, yol kenarında çalılıklar arasında erkek cesedi buldu. Trafik kazasında öldüğü sanılan şahsa vuran araç, kırık ayna ve farlardan yola çıkılarak aranmaya başlandı.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Karabük-Kastamonu karayolu Çıraklar köyü mevkiinde yol kenarında bir çift erkek ayakkabısı ve kan izleri olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede çalılıklar içinde Mahir Akkaya'ya (46) ait cesede ulaştı.

Ekipler, yaptığı araştırma sonrası, Mahir Akkaya'nın olay yerine yakın bir restoranda yemek yedikten sonra akşam saatlerinde yaya olarak Toprakcuma köyüne gitmek üzere yola çıktığını belirledi. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri cesede yakın bölgelerde gri renkteki bir Mercedes'e ait olduğu belirlenen sağ ayna ve sağ far lambası buldu.

Jandarma, Mahir Akkaya'ya çarparak kaçan araç ile ilgili olarak Karabük ve Safranbolu sanayi siteleri başta olmak üzere mobese görüntülerinden aracı tespit etmeye çalışıyor. Akkaya'nın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Jandarma aracı tarafından otopsi yapılmak üzere Safranbolu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

YOL KENARINDAKİ AYAKKABI KAZAYI AYDINLATTI
YOL KENARINDAKİ AYAKKABI KAZAYI AYDINLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 00:41:01
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 18:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?