18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kene 1 yaşındaki çocuğu ısırdı

KARABÜK'te Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKA) hastalığından ölüm ve en çok kene ısırmasının yaşandığı Eflani İlçesi'nde, 1 yaşındaki Mehmet Bircan’ı kene kolundan ısırdı. Mehmet Bircan tedavi altına alındı.

Eflani’nin Karlı Köyü'nde oturan Pakize Bircan sabah altını değiştirdiği oğlunun kolundaki keneyi gördü. Hemen Eflani Sağlık Ocağı’na götürülen Mehmet Bircan buradan Karabük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Dede Mehmet Bircan kendisiyle aynı ismi taşıyan torununu hastaneye getirdi. Kolundaki kene çıkarılan Mehmet Bircan tedavi altına alındı.

Doktorlar, Mehmet Bircan'ın sağlığı ile ilgili bir şey söylemenin erken olduğunu belirterek, “Kan numunesi aldık. Çıkacak tahlillere göre tedavisine başlayacağız” dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 16:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melih er IP: 78.160.102.xxx Tarih : 25.07.2008 14:02:50

ben 10 yaşındayım bence sizin suçunuz degil belki havadan atmış olabilirler uçaktan hergün ilaçlamamamıza ramen gittikçe çovalıyor ben bilgisarayda şimdi kene ile bilgiler aldımbikerresinde kene ıssırdıgı zaman zeytin yagı dökülebilirmişkene yiyen hayvanlar tükenerelk çovalmasına sebep oldu ama şunu hepiniz bilinki karıncalara çok iyi bakmamızı öneriyorum 8 karınca 1 keneyi yiyebiliyormuş mehmet bircanada çok geçmiş olsun 1 yaşındaymış kendisi annesi sabah bezini degiştirirken kolunda kene görmüş ve hala tedavi altına almışlar allah yardım etsin babasına annesine sizide uyarmak istiyorum lütfen çimenlere oturmayın ve karıncaları lütfen öldürmeyin saygılar melih