18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Koç Diyaliz Karabük'te

Türkiye'nin değişik illerinde hizmet veren Koç Diyaliz Karabük'te 6. şubesini hizmete açtı.


Ankara, İstanbul ve Adana illerinde faaliyetini sürdüren ve bir süre önce Karabük'e 6. şubesini açan KOÇ Diyaliz resmi açılışı Vali Can Direkçi, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Sağlık Müdürü Korkut Eren ve daire müdürleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Açılış öncesi KOÇ Diyaliz Karabük şubesinin faaliyetleri hakkında ve neden Karabük'ü tercih ettikleri konularında bilgilendirme yapan firma yetkilisi Ali Koç, "Öncelikle Karabük'ü tercih etmemizde ki ana sebeplerden birisi Ankara'daki merkezimize Karabük'ten fazla hasta gelmesi, bir diğeri ise, Anadolu'da bir şubemizin açmak isteğimizdi. Karabük bizim anadoluda açtığımız ilk Türkiye genelinde ise 6. şubemiz oldu" dedi.


Daha sonra 20 cihazlı, 120 hasta kapasiteli, son teknoloji cihazlarla Karabük'te ki diyaliz hastalarına evden alıp eve bırakarak hizmet veren Koç Diyaliz Ünitesinin açılışında Sağlık Müdürü Korkut Eren, Belediye Başkanı Hüseyin Erer ve son olarak Vali Can Direkçi birer konuşma yaparak, böyle güzel ve modern bir tesisin Karabük'e açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek,hayırlı olması temennilerinde bulundular. Vali Direkçi ve beraberindekilerle birlikte Diyaliz hastanesinin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştir.


Vali Direkçi, daha sonra Diyaliz ünitesini gezerek Ali Koç'tan bilgiler aldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 20:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?