21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

'Köydes'le önemli sorunlar giderildi'

Karabük İl Genel Meclisi Eylül ayı ilk toplantısı, İl Özel İdare binası İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan'ın başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi üyelerinin tamamı katılırken, toplantıda konuşan Vali Can Direkçi, İl Genel Meclisi'nin almış olduğu kararlarla, özellikle köylerin alt yapı sorunlarına çözümler getirdiğini söyledi.

Direkçi, "Meclis bütçe imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek, bu imkanlarla köylerimizin içme suyu, yol, kanalizasyon gibi ihtiyaçlarına çözümler üretmeye çalışmıştır. Bu çözümlere Köyres Projesinin de önemli katkıları olmuştur. Köylere Hizmet Götürme Birliği kanalıyla Köydes'le gerçekten Karabük'te çok önemli sorunlar giderildi. Yıl sonuna kadar umuyorum ki projeler 2007 yılında ilimize ayrılan paylarla köylerimiz çok önemli alt ve üst yapı imkanını kazanmış olacaktır" dedi.

Direkçi, yeni bir anlayışla yerel yönetimlerin imkanlarının da arttırılacağını belirterek, "Türkiye genelinde Yerel Yönetimlerin imkanlarının daha iyi bir duruma getirileceğini, bununla ilgili mevzuat alt yapısının hazırlanmakta olduğunu biliyoruz. Bu imkanları elde ettiğimizde Karabük İl Özel İdaresi de çok daha önemli konuları gündemine alacak ve çözüme kavuşturacak. Bu sayede Karabük'te yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesi çok daha ilerilere, sizlerin alacağı kararlarla taşınacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 19:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?