23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

KÜ'den Karabükspor'a hatıra ormanı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ'NDEN KARABÜKSPOR'A HATIRA ORMAN

Karabük Üniversite Rektörlüğü tarafından Kardemir Karabükspor için kampus alanı içersinde "Sevgi Yolu" ağaçlandırma alanı oluşturuldu.

Üniversite Rektörlüğü tarafından oluşturulan 'Sevgi Yolu' alanın da başta Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut olmak üzere yöneticiler, idareciler, sporcular ve teknik ekip 60 adet 'Kara Selvi' diktiler. Ağaçlarını diken Karabükspor'lu futbolculara Karabük Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal tarafından da sertifika takdim edildi.

Ağaç dikme töreni sonrası Kardemir Karabükspor yönetimi ve futbolcular kendileri için Üniversite'nin havuzlu bahçesinde hazırlanan kokteyle katıldılar.

Üniversitenin Kardemir Karabükspor için "Sevgi Yolu" ağaçlandırma alanı oluşturulması, buraya hepimizin ayrı ayrı ağaç dikimi ve arkasından da kokteyl verilmesi bizi çok mutlu etti diyen Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Üniversitemiz çok hızlı büyüme ve gelişme gösteriyor. Üniversitemizin daha da büyümesi ve gelişmesi için Kardemir olarak bütün destek veriliyor. Biz de Çelik iş Sendikası olarak bunun takipçisiyiz. Bundan sonra da az önce Rektörümle de baylaştığım gibi şehrimizin ileri gelenleriyle

görüşerek Üniversitemizin Fakülte sayılarını artırmak çabası içinde olacağız. Tekrardan Üniversitemizin bizim için oluşturduğu "Sevgi Yolu" Ağaçlandırma Alanı için Kulübüm adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise Kardemir Karabükspor'un sezon boyunca gösterdiği başarı sonucu Süper Lig'e çıkmasında böyle bir mutluluğu kendilerine yaşattıkları için teşekkür ederek, "Karabük üniversitesi olarak Karabükspor'u tebrik etmek adına tüm yönetici, idareci,sporcular ve teknik ekibi için ayrı ayrı ağaç dikimi yaptık ve kendilerine ağaç dikme sertifikalarını verdik. Şampiyon takıma Sevgi Yolu oluşturduk. Karabükspor'un açtığı şampiyonluk yolu hem Karabük Üniversitesinin hem de

Karabükspor'un önünü açacağı kanaatindeyiz. Süper ligde daim olmalarını temenni ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı H. Feridun Tankut, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a kulübün futbolcuları tarafından imzalı formasını hediye etti.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ'NDEN KARABÜKSPOR'A HATIRA ORMAN
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 18:15:00
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 18:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?