18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve Müftülük Personeli Vali Can Direkçi'yi makamında ziyaret ettiler. 

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Karabük İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve müftülük personeli karabük valisi Can Direkçi'yi makamında ziyaret etti. 

Ziyarette bir konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Kutlu Doğumun amacının, Peygamberimizi tanıtmak ve daha iyi anlamak olduğunu belirterek hafta dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında Vali Can Direkçi'ye bilgiler verdi. 

Vali Can Direkçi ise, Kutlu Doğum haftasının tüm yurtta olduğu gibi Karabük'te de çeşitli etkinliklerle icra edileceğini belirterek, "Kutlu Doğum haftasında bir taraftan Yüce Peygamberimizin Dünyaya teşriflerini anacağız, diğer taraftan ise onun üstün şahsiyetini, getirdiği evrensel mesajı bütün insanlığa anlatmaya gayret edeceğiz. Hafta boyunca yüce dinimizin temel prensiplerini konunun uzmanları tarafından ele alarak, gençlerimize ve milletimize hatırlatma fırsatı elde edeceğiz. Hafta boyunca yapacağımız bu etkinlikler inşallah amacına ulaşacaktır" dedi

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 10:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?