18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Liderin kahvaltı keyfi

Karabük Valisi Can Direkçi, TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda ilk yarıyı 19 puanla lider kapatan Kardemir Karabükspor yönetici ve futbolcularına ikinci yarı öncesi moral kahvaltısı verdi.

Yükselme Grubu'nun ikinci yarısının ilk maçını Pendikspor ile deplasmanda oynayacak olan takıma moral vermek amacıyla Vali Direkçi tarafından Safranbolu Çevrik Çağlar Tesisleri'nde kahvaltı verildi. Kahvaltıya Kardemir Karabükspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, Mali Sekreter Nevzat Şahin, Salon Sporları Sorumlusu Ahmet Soykök, Altyapı Sorumlusu Kemal Aslan, İdari Menajer Seyit İçgül, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ve teknik direktör yardımcıları ile futbolcular katıldı.

Kardemir Karabükspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, Vali Direkçi'ye ikinci yarının ilk maçında 3 puan sözü verdi. Gölbek, "Valimiz bize büyük bir zarafet göstererek, moral kahvaltısı verdi. İlk yarının son maçında Erzurum'da aldığımız yenilgi sonrası bize moral vermesinden dolayı Pendikspor karşısında bu zarafetin karşılığında 3 puanı alarak kendisine hediye edeceğiz. Futbolcuların adına bunun sözünü veriyorum" dedi.

Karabük'ün Kardemir Karabükspor ile çok büyük bir heyecan ve coşkuyu yakaladığını söyleyen Vali Can Direkçi ise, "Sizlerin başarısı ile artık 7'den 70'e kadar herkes maç saatini bekler oldu. 'Ah maç olsa da gitsek' der hale geldi. Sporu çok önemsiyoruz. Spor benim için Karabük'ün sanayileşmesi, ticari gelişmesi ve turizm alanı kadar çok önemli. Spor yapan insanlar çok daha farklı karaktere sahip olurlar, spor yapan kentlerde çok farklı bir kimlik ve kişilik olur. Onun için sizlerin başarısı sizlerden
sonra gelecek gençlerin bu alanda yapacakları için çok önemlidir. Sizler bir modelsiniz bunu unutmayın. Bizler sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. Başarıyı elbette istiyoruz ama başarı hep sonuç değildir. Bu süreç çok önemlidir. Bizler şimdi bu süreci yaşıyoruz. Karabük ailesinin birer ferdisiniz ve her zaman yanınızdayız" diyerek ilk yarıda gösterdikleri performans için tüm oyuncu, teknik kadro ve yönetime teşekkür etti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu da Erzurumspor mağlubiyetine, Pendikspor karşısında sünger çekmek istediklerini kaydetti.
Kahvaltıdan sonra tesisin bahçesinde Vali Direkçi ve yöneticiler ile futbolcular hatıra fotoğraf çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 17:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?