22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Liderin keyfi yerinde

Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kardemir Demir Çelik Karabükspor, kendi sahasında Erzurumspor'u 3-0 yenerek, puanını 17'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Kardemir Demir Çelik Karabükspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, aldıkları galibiyetle grupta aslanlar gibi yollarına devam ettiklerini söyleyerek, "Grubumuzun iddialı takımlarından biri olan Erzurumspor'u 3-0 mağlup etmenin sevincini yaşıyoruz. Erzurumpor hafife alınacak bir takım değil. Bugüne kadar oynadığımız en iyi takımların başında geliyor. Dişe diş bir mücadele sergiledik. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde zorlu bir deplasman var. Oradan da puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Takımda bazı eksikliklerin olduğunu kaydeden Çapanoğlu, "Oyuncularımız kendilerine biraz daha dikkat edecek. Takımdan genel olarak memnunum ve böyle giderse bu gruptan lider olarak çıkarız" ifadelerini kullandı.

Erzurumspor Teknik Direktörü Hasan Çelik ise, aldıkları mağlubiyetin rehavetten kaynaklandığını belirterek, Karabükspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Çelik, "Karabükspor bizden daha fazla mücadele etti ve hak ettikleri 3 puanı aldılar. Üstümüzde bir rehavet vardı. Oyuncularımız oyunu kendi lehimize çevirmek için gerekli mücadeleyi vermedi. Bundan sonraki haftalarda daha fazla baskılı bir futbol sergilemek için çalışacağız. Bu akşam oyun disiplininden koptuk. Liderle aramızda 7 puan var. Hedeflerimizden sapmış değiliz. Bundan sonra daha dikkatli mücadele ederek, play-off mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 09:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?