18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

'Lige danmgamızı vurduk'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, ligin son haftasında sahasında Kartalspor'u 3-0 mağlup ederek, sezonu 49 puanla 7. sırada tamamladı.


Özellikle ligin ikinci yarısında akıllı transferlerle lige damga vurduklarını söyleyen Kardemir Karabükspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Kendi sahamızda son maçımızı 3-0 kazanmanın mutluluğu ile ligi 49 puan ile 7. sırada bitirdik. Özellikle ligin ikinci yarısında yaptığımız akıllı transferle lige damgamızı vurduk. Biraz daha şanslı olsaydık play-off'u mutlaka biz yakalardık. Ama ilk yarı sonu itibari ile bu takımın geldiği yere bakarsınız ortada olağanüstü bir başarı var. Gerçekten hem saha içinde
hem de saha dışında çok güzel bir sezon geçirdik. Bir sezon böyle geçti. Seyircinin de arzusu bu takımın Süper Lig'de olması, bende bunu arzu ediyorum. Karabük halkı bize destek verdi ve biz de görevini iyi yapanlar olarak bundan çok mutluyuz. Yeni sezonda yönetiminde kararları ile yapılacak transferlerle Karabükspor'u Süper Lig'e çıkarmak için çalışacağız. İlk yarı düşecek takım olarak gösterilen Karabükspor, ligi 7. sırada bitirmenin başarısı gösterdi. Yönetim ile aynı düşünceyle transferleri iyi yaparak
iyi oyuncular aldık" dedi.


Özkara ayrıca, Karabükspor yönetimi ile hafta içi görüşme yaptığını ve takımda kalıp kalmayacağı yönünde önümüzdeki hafta yeniden görüşmelere başlayacaklarını söyledi.


Diğer yandan, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yeni sezon öncesi Pazartesi gününden itibaren iç transfer çalışmalarına başlayacaklarını iç transferi bitirdikten sonra da yurt dışından 2 gurbetçi ve 2 yabancı oyuncu almak için yoğun çalışma içersinde olacaklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 11:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?