18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Maç sonrası arbede yaşandı

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda lider Kardemir Karabükspor'un, kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından sahada arbede yaşandı. 

Kardemir Karabükspor-Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasını yöneten hakem İlker Meral'in, maçın bitiş düdüğünü çalması ile Gaziosmanpaşaspor kalecisi Fevzi Laviç, ev sahibi takımın yedek kulübesine koşarak bir futbolcuya yumruk attı. Yumruğun ardından futbolcular birbirine girdi. Polisler tarafından zor sakinleştirilen Gaziosmanpaşasporlu futbolculardan Murat Çolak, soyunma odasına giderken yerden aldığı bir cismi taraftarların bulunduğu alana attı. Bu sırada Çolak'ın attığı cisim, tribünde bulunan Kemalettin Yirmibeş isimli vatandaşın kafasına isabet etti. Yirmibeş'in şikayetçi olması üzerine polis, futbolcu Murat Çolak'ı gözaltına almak istedi. 

Gaziosmanpaşaspor'un Teknik Direktörü Mehmet Şansal, emniyet güçlerinin yanına gelerek, "7 numaralı futbolcu taşı cebinde mi getirdi?" diyerek sitem etti. Bu sırada kafasına taş isabet ettiğini söyleyen Kemalettin Yirmibeş ile konuşan teknik adam, taraftarı ikna ederek davacı olmamasını, eğer öyle bir şey yaptıysa bile futbolcuyu kendisinin cezalandıracağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 10:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saban güler IP: 78.180.68.xxx Tarih : 4.04.2008 23:43:54

abi futbolcu taraftarın kafasını yarıyo sonra şikayetçi oluyo ama ne hikmetse antrenör cezayı ben weririm sen şikayetci olma dio u lan ne cezası werebilir antrenör yaaa sadece bi daha yapma die uyarır kadrodanmı çıkaracak gelelim kafası yarılan dayıya dayı sen nie şikayetini geri alıon yaaa bırakta 2 gün içerde yatsın o futbolcu