18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Madalya bırakmadılar

KARABÜK MEHMET MESCİER İŞ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

Karabük Mehmet Mescier İş Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye çapında düzenlenen sportif yarışmalarda üstün başarılar elde ettiler. Başarılı öğrenciler madalyaları ile Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret ettiler.

Karabük Mehmet Mescier İş Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye çapında düzenlenen Atletizm, Masa Tenisi, Gülle Atma ve Futbol dallarında takım ve bireysel olarak birincilik, ikincilik ve üçüncülük madalyaları aldılar.

En son Zonguldak ilinde düzenlenen futbol Türkiye Şampiyonasında birinci olan Karabük Mehmet Mescier İş Eğitim Merkezi öğrencileri, kazandıkları madalyalar ile birlikte Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret ettiler.

Öğrencilerin başarısından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Nurullah Çakır, onlarla gurur duyduğunu söyledi. Vali Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Sizlerin özel eğitim alanındaki başarılarınızın yanında sporda da Türkiye genelinde ve bölgemizde yapılan müsabakalarda elde ettiğiniz başarılar, bizlerin göğsünü kabarttı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86. yıldönümünü kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde sizlerle birlikte bu coşkuya ortak olmak bizim en büyük sevincimizdir. Sizleri kutluyorum. Sizlerle yakından ilgilenen kıymetli öğretmenlerinizi ve yöneticilerimizi, yine sizlere gösterdiği yakın himaye ve desteklerden dolayı Vakfımızın yöneticilerini kutluyorum. 2009-20010 eğitim yılının sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Sizlere başarılar diliyorum."

Vali Nurullah Çakır ziyarette başarılı öğrencilere birer hediye verdi.

KARABÜK MEHMET MESCİER İŞ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 16:23:05
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 16:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?