18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Mağaza açılışına yoğun ilgi

Karabük'te bir giyim mağazasının şarkıcı Emrah ile ünlü mankenlerin de katılımıyla yapılan açılışında, dağıtılan kadın çoraplarını alabilmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlar izdihama yol açtı. 

Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki bir mağazanın açılışı dolayısıyla mağaza önünde düzenlenen defileye ünlü mankenler İpek Tanrıyar, Tuğba Altıntop, Nilay Dorsa, Özlem Karataş ve Tuğçe Dural katıldı. Defile sonrası mankenler, kadın çoraplarını kendilerine izleyenlere attı. Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu kalabalık, kadın çoraplarını kapmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. 

Defile sonrası Karabüklülere konser veren Tuğba Altıtop'tan sonra sahneye Emrah çıktı. 2 şarkı söyleyen Emrah, mağazadan koruma ordusu eşliğinde çıktı. Yoğun izdihamın yaşandığı mağaza çıkışında Emrah güçlükle arabasına ulaşabildi. 

Bu arada basın mensuplarının Aysun Kayacı'nın "Dağdaki çoban ile benim oyum bir mi" sözleriyle ilgili görüşünü sorduğu Tuğba Altıntop, "Artık bu konuyu kapatalım, birisi bir şey söylüyor, sonra sizler yoruluyorsunuz" dedi. 

"Aysun'un fikrine katılıyor musunuz?" sorusuna sinirlenen Altıntop, "Şimdi siz bana küfür etmiş gibi bir şey oldu. Siz okumamış olabilirsiniz, dağda çoban da olabilirsiniz. Benim oyum, normal 18 yaşını geçmiş, her oy hakkı olan aklı selim insanla birdir. Yeter ki okuyalım, yeter ki eğitim alalım, yeter ki çok bilmiş insanlara kendimizi bildiğimiz konularda ikna edelim. Kendini fazla bilmeyen, sonradan gelmiş, sonradan hiçbir şey olmayan şimdi bir şey oldum diyen insanlara sizler çok iyi cevap veriyorsunuz" diye konuştu. 

"Mankenler ses sanatçısı oluyor" diye eleştiren bazı ses sanatçılarına da cevap veren Altıntop, "Anamızın karnından ne sen gazeteci olarak doğdun ne de ben manken olarak doğdum. Hepimiz bir şeyler öğrenerek bir yerlere geliyoruz. Önemli olan geldiğimiz yeri haz edebilmektir, yaptığımız işten haz duymaktır, yaptığımız işten mutlu olmaktır, herkese de çok güzel bir iş gösterebilmektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 11:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?