18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Mahalle gezileri devam ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy mahalle toplantılarına devam ediyor.


İlk mahalle toplantısını geçtiğimiz günlerde Bağlar mahallesinde gerçekleştiren Başkan Aksoy, dün akşam da Esentepe mahallesinde mahalle halkıyla bir araya geldi. Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Belediye Meclis üyeleri, Safranbolu Belediyesi Daire Müdürleri, Esentepe Mahalle Muhtarı Mehmet Özyavuz ve çok sayıda mahalleli katıldı.


Belediye Başkanı Aksoy, mahalle kahvehanesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında sorunları yerinde görerek çözüm yollarını birlikte aşacaklarını söyleyerek, "Sizin derdiniz benim derdim. Sizin sorunlarınıza çare olma noktasında gücümüzün son damlasına kadar çalışmanın gayreti içerisindeyiz. İmkanlarımız kısıtlı, personelimize iki ay içerisinde önceki alacaklarından dört maaş ödemesi yaptık. Borçlarımızı ödemeye çalışıyoruz, inşallah kısa zaman içerisinde bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Ben sizlerden biraz sabır istiyorum. İnşallah elbirliği içerisinde bütün sorunlarımız çözülecektir" dedi.


Başkan Aksoy, konuşmasında mahalleye yapılacak hizmetlerden de bahsederek projelerini Esentepe mahalle halkına aktardı. Çocuk oyun parkları, spor alanları, Muhtarlık Konağı, asfalt çalışmaları, yeniden düzenlenecek dolmuş güzergahları gibi bir çok konuda vatandaşları bilgilendirildiği toplantıda uygulamadan son derece memnun olan vatandaşlar Başkan Aksoy'la uzun süre sohbet ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 15:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?