22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

MHP teşkilatı aşure dağıttı

MHP KARABÜK İL TEŞKİLATI AŞURE DAĞITTI

MHP Karabük İl Teşkilatı ve Kadın Kolları Hicri Muharrem Ayı nedeniyle parti binasında aşure kaynatarak partililere ve esnaflara aşure dağıttılar.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin de katıldığı aşure dağıtımında bir konuşma yapan İl Başkanı Nurhan Barışkan, Muharrem Ayı'na girildiğini belirterek, "Muharrem Ayı'nda İslam tarihiyle ilgili bir çok önemli olaylar olmuştur. Hazreti Nuh'un Gemisi'nin karaya oturması, Hazreti Hüseyin'in şehit edilmesi gibi bir çok önemli olay bu ayda meydana gelmiştir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak göreve geldiğimizden bugüne kadar her yıl geleneksel olarak Muharrem Ayı'nda Aşure ikramı yapıyoruz ve parti binamızın bulunduğu bölgedeki esnaflara da dağıtıyoruz. Kadın kollarımız her sene bunu hazırlayarak dağıtıyorlar. Hem aşureleri dağıtıp yiyeceğiz hem de sohbet edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum ve kadın kollarımızı da bu faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, Muharrem Ayı'nın ve aşurenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak MHP İl Teşkilatı'na ve kadın kollarına böyle bir organizasyonu düzenlemelerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından kadın kolları tarafından hazırlanan Aşureler davetlilere ve esnaflara dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 18:33:02
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 12:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?