18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

MHP'de bayramlaşma çoşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programla partililer ve halk bayramlaşarak, kesinleşen belediye başkan adaylarını tanıttı.


Karabük büyük kulüpte gerçekleştirilen bayramlaşma programında MHP il ve ilçe Belediye Başkan adaylarını partililere tanıttı. Bayramlaşmada bir konuşma yapan MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili MHP Karabük Teşkilatı'nın yerel seçimlerde zafere ulaşmak için büyük başarı elde edeceğini söyledi. Vergili, “Bayram günlerinde millet olarak sevinçlerimiz, mutluluklarımız bir kat daha artar, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları daha da pekişir. Bu nedenle bu günleri, bu güzel fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.

Kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi gidermek için bu günleri birer fırsat olarak görmeliyiz. Bizim gayemiz Karabük'ü il sıfatına daha iyi yerleştirmek. Daha hala Karabük ilçe statüsünden çıkamamıştır. Bizler klasik laflarla ben yapacağım, ben edeceğim demeyiz. Biz hizmet peşindeyiz. Ben mimar, avukat veya elektrikçi değilim. Benim işim bu işlerden anlayan adamaların hepsini toplar ne gerekiyorsa yaptırırım. Biz bunun için bu yola çıkarak, köklü değişimi gerçekleştireceğiz” dedi.


MHP Karabük İl Başkanı Nurhan Barışkan ise, “Geçmişe şöyle bir dönüp baktığımızda, Karabük'te ileriye değil geriye dönüş bir gidişatın olduğu gözlenmekte. Artık MHP çıtasını Karabük'te artık yükselterek üç hilal bayrağını belediyelerde saldırmalıyız. Önümüzde, çok önemli bir yerel seçim süreci var. Bu seçimde de net sonuç almak için teşkilat olarak hazırız. MHP olarak tek derdimizin hizmet olduğunu buradan ilan ediyoruz” diye kaydetti.


Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Nurhan Barışkan, Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkan adayı Ekrem Akarsu, Eskipazar Belediye Başkan adayı Ali Kara ve Yortan Belde Belediye Başkan adayı Hüseyin Kocakaya'ya parti rozetlerini taktı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 15:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
karabuklu IP: 88.225.210.xxx Tarih : 14.12.2008 15:49:37

bayramınız mubarek olsun bu sene basa mhp gelecek