18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

MHP'de görev bölümü yapıldı

4 Temmuz'da il kongresini gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il teşkilatı yeni oluşan yönetim kurulu sonrası ilk toplantısını yaptı.


İl Başkanı Nurhan Barışkan, başkanlığında toplanan MHP il yönetimi bu toplantıda görev bölümünü gerçekleştirdi.
Yeni oluşan il yönetimindeki görev bölümünü düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayan İl Başkanı Nurhan Barışkan, "Kısa vadedeki hedefimiz yapılacak olan il genel seçimlerinde MHP'yi Karabük ilinde birinci parti yapmak" dedi.
Barışkan, basın toplantısında "Milliyetçi Hareket Partisinin 4 Temmuz 2009 Cumartesi günü yapılan il kongresinde göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ilk toplantımızı önceki gün akşam yaptık. Bu toplantıda görev dağılımı gerçekleştirdik. Yaptığımız toplantı sonucunda İl Başkan Yardımcılığına Mustafa Yavru, İl Sekreterliğine Sadık Bozyurt, Mali Sekreterliğe Mehmet Çelen seçilmiştir. Yine yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızdan bazı komisyonlar içinde görev bölümü yapıldı. Buna görede Mahalli idarelerden sorumlu yönetim kurulu üyeliklerine Kemalettin Tan, Mustafa Kaya, ARGE ve Projelerden sorumlu Yönetim Kurulu üyeliklerine Batuhan Güleç, Recep Çetinkaya, Mesleki ve Sosyal Kuruluşlar İlişkilerinden Kurulu Yönetim Kurulu üyeliklerine Alaattin Danışman, Levent Mutlu, İbrahim Önalan, Sağlık ve Sosyal Yardım İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliklerine İmdat İnan, Mehmet Gerçek, Hidayet Büyükdoğan, Gençlik ve Eğitim İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliklerine Haşim Yavaşçı, Turgut Girişen, Turan Kurt, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliklerine Rıdvan Erdoğan, Hasan Kutucu, Mehmet Ali Karağaç, Basın ve Propagandadan sorumlu Yönetim Kurulu üyeliğine de Nevzat Meydan seçilmişlerdir" dedi.


MHP İl Başkanı Nurhan Barışkan, açıklamasında ayrıca, MHP'nin yeni dönemde ilçe ve il kongresini tamamlamış olmakla birlikte Karabük'te MHP'nin başarısı için mücadele edecek yeni ve dinamik bir kadro oluşturduklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 16:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?