18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

MHP'de kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde merkez ilçe ve ilçelerdeki seçimlerin tamamlanmasının ardından Karabük İl Başkanlığı kongresinin 20 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacağı açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Metin Demirel, İl Kongresinin 20 Mayıs Pazar günü Yenişehir Kapalı Spor Salonunda yapılacağını söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Metin Demirel, kongrede şuan kendisinin dışında başka aday olmadığını belirterek, “Şu anda aday başvurusu yok. İki aday da olabilir, daha çok aday da olabilir. Demokratik bir ortamda yapacağımız kongremizi 20 Mayıs Pazar günü Yenişehir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirileceğiz. Genel Merkezimizin atama gerekçesine uygun olarak Karabük’te gereken çalışmaları yaparak kongrede daha güçlü bir teşkilat yapısı ile çalışmayı hedefliyoruz. İlçelerimiz, ilçe teşkilatlarımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısına kilitlendik. Birlik beraberlik içinde yapacağımız kongremizle daha iyi hizmet etme adına planladığımız gibi çalışmalarımızı yürüteceğiz. Genel Merkezimizin güvenine layık olmak, başarıyı yakalama adına gece gündüz çalışarak partimizi Karabük’te layık olduğu konuma taşıyacağız. Gün birlik beraberlik günü. 'Birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır' anlayışıyla el ele gönül gönüle yürümemiz gerektiğini biliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2012 Perşembe 18:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?