22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

MHP'li Bölükbaşı Karabük'te

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI KARABÜK'TE

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Ahmet Deniz Bölükbaşı, Karabük'te partisinin il başkanlığında yaptığı basın toplantısında, demokratik açılımı ihanet projesi olarak değerlendirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, MHP Karabük il Başkanlığı'nda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bölükbaşı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın erken genel seçimlerden kaçtığını savunarak, "Türkiye içinden geçmekte olduğu bu nazik dönemde birden çok krizi yaşamakta ve bunun ağır tahribatı altında ezilmektedir. Türkiye bugün ekonomik kriz ortamındadır, yönetim krizi yaşamaktadır. Siyasi, hukuki ve ahlaki meşrutiyetini kaybeden AK Parti hükümeti artık Türkiye'yi yönetemez hale

gelmiştir. Türkiye bugün milli birliği ve beraberliğini tehdit eden hain bir suikast ile karşı karşıyadır. Bu tablonun mimarı da sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetidir. Son dönem yaşananları hatırlarsanız Sayın Başbakan'ın gerçek yüzü Habur'da ortaya çıkmıştır. Eli kanlı terör örgüt üyeleri devlet tarafından düzenlenen törenle karşılandı ve hiçbir hukuki işleme tabi tutulmadan salıverildi. Bugün Başbakan kaçan ve ağlayan bir Başbakan profili çizmektedir. Türkiye'nin gerçek sorunlarından ve

gündeminden kaçmaktadır. Nihayetinde de seçimden kaçmak için beyhude çaba içindedir. Sayın Başbakan ne kadar direnirse dirensin bir yangın yerine çevrilen Türkiye'de er veya geç seçim sandığını ortaya getirecektir. Sayın Başbakan bugün olaylara baktığımızda bunun tek kelime ile adı konulacaksa devlet krizi, anayasa krizi deniliyor. Bugün karşı karşıya geldiğimiz krizin tek adı var o da Recep Tayyip Erdoğan krizidir" ifadelerini kullandı.

 

"SEÇİM SANDIĞI İLE GİDECEĞİNİN FARKINDA"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, Başbakan'ın seçim sandığı ile gideceğinin farkında olduğunu savunarak şunları söyledi:

"Ancak bu siyasi eceli geciktirme telaşı ile beyhude çırpınmaktadır. Başbakan Neron psikolojisine benziyor. Giderken her yeri yakıp yıkmayı, kırıp dökmeyi göze almış bir Başbakan vardır karşımızda. Yüce Divan sendromu yaşamaktadır. Hesap verme kabusu yaşamaktadır. MHP olarak bugüne kadar yapılan tüm hırsızlık, yolsuzluk, usulsüzlüklerin hesabının sorulması, bizim Türk milletimize namus borcumuzdur. Sayın Başbakan ve arkadaşları sadece 8 yıllık bir hanedanlığı geride bırakmayacaklar, adalet önünde hesap

verme dönemi yaşayacaklardır. 7 Kasım'da seçim yapılacak gibi hazırlıklar başlamıştır. Başbakan'ın öfke nöbetlerine bakın, MHP tek başına iktidara gelişinin Başbakan tarafından görülmesinin eseridir. Bugüne kadar yaşananların gösterdiği gibi ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar Türk milleti iyi niyetle, temiz duygu ve beklentilerle Türkiye yönetme emanetini verdiği bu ilkesiz kadrolarda 8 yıllık iktidar döneminin bir mahsubunu mutlaka yapacaktır."

Demokratik açılımı ihanet projesi olarak gördüklerini de sözlerine ekleyen milletvekili Bölükbaşı, "Bu bir ihanet projesidir. Türkiye'de Türk milletinden ayrı bir milletin varlığı kabul edilmektedir. Bu milletin ayrı bir devlet altında birleştirilmesi projesidir. En önemli ayaklarından biri aftır. Affın ilk uygulanması Habur'da uygulanmıştır. Başbakan eğer fırsat bulursa ve bu fırsatı da uygularsa İmralı canisinin ilk etapta ev hapsi, daha sonra belli bir vade içinde serbest bırakılıp bir 3. dünya

ülkesinde siyasi mülteci olarak yaşaması süreci söz konusu olacaktır. Sayın Başbakan zaten bu PKK açılımında İmralı canavarı ile yol arkadaşıdır" iddialarında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Ahmet Deniz Bölükbaşı, daha sonra MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında ziyaret etti.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI KARABÜK'TE
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 18:09:03
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 22:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?