18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

MHP'li Vural Karabüklülerle buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, demir çelik fabrikalarının temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 70. yıldönümü nedeniyle Karabük'e geldi. 

MHP Karabük İl Teşkilatı'nın davetlisi olarak, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Çakır ile birlikte Karabük'e gelen Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, MHP İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenledi. Böyle anlamlı bir günde Karabük'te bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Oktay Vural, "Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Osman Çakır ve 21. dönem Karabük Milletvekili İlhami Yılmaz ile birlikte Ankara'dan Karabüklülerle buluşmaya geldik. Aslında Karabük gerçeği, Türkiye'nin sanayileşmesi ve sanayileşmeye paralel olarak gelişmesi için çok önemli bir örnektir. Bugün Kardemir'den fabrikalar çıktığı kadar, bir kent çıkmıştır. Bunun anlam ve önemini çok iyi bilmemiz gerekiyor. İnşallah bu nice 70'li yıllarda sıkıntıların azaldığı, umudun çoğaldığı, ne olacak, ne olacağız gibi soruların olmadığı nice kutlamalarda sizlerle birlikte olmak isterim" dedi. 

Halkın MHP'yi tek başına iktidara taşıyacağını söyleyen Vural, "MHP olarak Karabük'e büyük önem veriyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda da Karabük'ün yanında yer alacağız. Karabüklüler'in sıkıntılarını biliyoruz ve çözmeye geliyoruz. Artık MHP'nin iktidarının ayak sesleri duyuluyor. Karabük'te iş bulan, Karabük'e iş yapan bir zihniyet olarak, önce ülkemize hizmeti esas alan bir perspektifle iktidara hazırız. Bundan sonra ki dönemde Karabük, MHP ile daha fazla buluşacaktır. MHP olarak sandıkta da desteğinizi bekliyoruz. MHP ülkeye hizmet etme sabırsızlığı içerisindedir" diye konuştu. 

Bir basın mensubunun yapılan anketlerle ilgili sorusuna ise Vural, "Biz merdivenleri çıkmaya başladık. Birileri ise inmeye. Seçim sandığı olduğu zaman merdivenin tepesinde kimin olacağı, dibinde kimin olacağı kararını milletimiz verecektir. Bütün anketlerin ortaya koyduğu bir tek gerçek vardır, bundan sonra AK Parti iktidarı diye bir iktidar olmayacaktır. Tek gerçek budur. Dolayısıyla herkes hesabını kitabını ona göre yapsın. MHP de bütün çalışmalarını AK Parti'ye karşı bir alternatif olarak yürütmektedir" diye yanıt verdi. 

Oktay Vural basın toplantısı sonrası Vali Can Direkçi, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2007 Çarşamba 09:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?