18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

MOBESSE sayesinde yakalandı

Karabük'te 2 kişiyi bıçaklayarak kayıplara karışan zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince MOBESSE kameraları sayesinde yakalandı.
Edinilen bilgilere göre olayın ilki dün gece Yenişehir Çamlık mevkiinde gerçekleşti. Bir grup arkadaşı ile Çamlık'ta eğlenen Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaaslan'ın kardeşi Mustafa Karaaslan (42) kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Arkadaşları tarafından Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaaslan daha sonra Karabük Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada ameliyata alınan Mustafa Karaslan'ın yoğum bakımda tedavisi devam ediyor.


Kentte ikinci olay ise gece yarısı şehir merkezindeki bir birahane önünde meydana geldi. Adem Ataşcan (38) isimli vatandaş yolda yürüdüğü sırada kendisine çarpan şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı. Her iki olaydan sonra kaçan şahsı kent merkezinde arayan Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri MOBESSE kameralarının yardımı ile zanlıyı teşhis etti. Yapılan araştırma sonrası her iki şahsıda bıçaklayarak kaçan kişinin Ali İbrahim T. (26) olduğunu tespit edildi.

Evinde yakalanarak gözaltına alınan şahsın, daha önce kasten adam yaralama suçundan 7 dosyasının olduğu öğrenildi.
Emniyetteki sorgusu tamamlanan Ali İbrahim T. adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 16:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?