18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Muhsin Yazıcıoğlu parkı açılışı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde 12. Eskipazar festivali kapsamında, BBP
eski Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazcıoğlu adına yaptırılan parkın açılışında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, halkın kafasındaki sorular aydınlatılmadıkça kazanın dosyasının kapatılmayacağını söyledi.

Ortada binlerce şüphenin olduğunu ifade eden Destici, "'Dile getirilen şüphelerim var. Bunlar bir bir açıklığa kavuşturulmadan soruların cevabı bulunmadan bu dosya kapanmayacak. Olaydan bu yana hala bilgi kirliliği devam etmekte. Konuya vakıf olmayanlar açıklama yapıyor. BBP bu olayın başından beri dikkatle açıklama yaptı. Olayın hukuk önünde bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmasını istiyoruz. Biz bütün açıklamaları yaptığımız halde basın bazen bizim daha önce açıkladıklarımızı yeni bilgiymiş gibi eklemeler yaparak açıklıyor. Bu yanlıştır bu bilgiler yeni değildir" dedi.

Anadolu'nun her yerinde Merhum Genel başkanlarının adının bir yerlere verildiğini de belirten Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, "'9 Ağustos'ta kazanın olduğu dağda büyük bir anma töreni yapacağız, herkesi oraya davet ediyoruz ve orada bekliyoruz. İşte başkanımızın ülkesine ne kadar hizmet ettiği buradan anlaşılıyor. Türkiye başkanımızı seviyordu. Türkiye tarihinde bir ilktir, cenazesinde 1.5 milyon insan katıldı. Milyonlarca dua edildi hatim indirildi. Eskipazar'da merhum genel başkanımızın adına bir park yapıldı ve açılışını yaptık. Burada adı yaşayacak ve gelecek nesillere örnek kişiliği aktarılacak'' diye söyledi.

Konuşmaların ardından Muhsin Yazıcıoğlu parkının açılışı BBP Genel Başkan Yardımıcısı Mustafa Destici ve Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş tarafından halkın hizmetine açıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?