18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Nevruz öncesi huzur operasyonu

Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından, dün gece yüzlerce polisin katıldığı bir huzur operasyonu düzenlendi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü, Nevruz öncesinde Zonguldak-Kastamonu, Bartın ve Ankara-İstanbul karayollarının bulunduğu üç bölge ile şehir merkezinde uzun namlulu silahlarla operasyon düzenledi.

Polis kontrollerde, şahıslardan aldığı kimliklerdeki bilgileri, ellerindeki listelerde adı bulunan 50 PKK üyesinin isimleriyle karşılaştırdı. Araçları didik didik arayan ekipler, vatandaşların da Genel Bilgi Toplaması'nı yaptı. Gece geç saatlere kadar süren denetimlerde 17 kahvehane ve kafe, 77 araç arandı, 173 kişinin sorgulaması gerçekleştirildi. Sorgulanan şahıslar arasında aranan suçlular bulunmadı.

Kontrol edilen 77 araçtan 2'si trafikten men edildi. Ayrıca, 9 araca çeşitli suçlardan 790 YTL para cezası kesildi. Emniyet güçleri, Nevruz kutlamaları öncesi bir prokovasyon olmaması için önlemlerin artırıldığını ifade etti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan huzur operasyonuna asayiş ve trafik ekiplerinin yanı sıra terörle mücadele, organize suçlar ve kaçakçılık ile güvenlik şubesi ekipleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 17:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?