18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

O maç akşam oynanacak

Karabük Valisi İzzettin Küçük, stat ışıklandırmalarının tamamlandığını belirterek, Beşiktaş maçının akşam oynanacağını söyledi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor’un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nun ışıklandırmalarının tamamlandığını belirterek, Beşiktaş maçının akşam oynanacağını kaydetti.

Saha zeminin inşaat olmasından dolayı bozulduğunu kaydeden Vali Küçük, “Biz iyiyiz. Kasımpaşa maçında 85 dakikada gol yedik. Kasımpaşa oynayan ciddi bir takım. Trabzonspor ile berabere kaldık. Hatta öne geçeceğimiz pozisyonlar oldu. Ben Karabükspor geçen sezon başında yaşadığı kabus dolu günleri yaşayacağına inanmıyorum. Daha istikrarlı olamayacağız. Düşme hattında olan bir takım olmayacağız. Yukarı için bir rakam söylemiyorum. Biz düşme hattında korkulu rüyalar gören takım olmayacağız. Statta ışıklandırma direkleri bitti. 4 direk tamamlandı. Maçı burada yapacağız, akşam oynayacağız. Statla ilgili pek çok eleştiri geldi. İnşaatın olması nedeniyle o çimlerde kötülenme oldu. Şikayet edilen konuda haklılar. Saha iyi değildi. Çıkan toz bulutu ve sıcak sahayı o hale getirdi. Mazeret değildir biz doğrusunu yapmaya çalışacağız. Stat düzelme evresinde o maçada daha iyi sahada oynayacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2012 Çarşamba 18:07:13
Güncelleme :30 Ağustos 2012 Perşembe 18:56:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?