18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Öğrenciler Bursa'ya uğurlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Karabük'lü öğrenciler Bursa'ya uğurlandı.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında 07.07.2009-13.07.2009 tarihleri arasında düzenlenecek gezi için Karabük, Bursa İli ile eşleştirildi. Düzenlenen gezi kapsamında Karabük'lü 123 öğrenci, 3 idareci ve 6 öğretmen, tahsis edilen üç otobüsle Bursa'ya hareket etti.


Valilik önünden hareket edecek olan grubu uğurlama törenine Vali Nurullah Çakır da katıldı. Uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, Bursa'ya gidecek olan öğrenci, öğretmen ve idarecilere hayırlı yolculuklar dileyerek, "Ülkemizin gençlerinin hem birbirini tanıması, ülkemizin değişik coğrafyasını tanıma anlamında güzel ve önemli bir gezi. Ben gençlerimizden şunu rica ediyorum; Gittiğiniz yerde gözlemlerinizi iyi yapın, Döndükten sonra Bursa İlinde yaşadıklarınızı eğrisiyle doğrusuyla, hatıralarınızı yazın. Bunun yanı sıra gözlem yeteneğinizi zorlayın. Bursa ili ile ilgili genel bilgileri zaten almışsınızdır. Gittiğinizde bu bilgileri sorgulamanızda yarar var. Ben hepinize iyi yolculuklar diliyorum. Sağlık afiyetle gidin gelin. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.
Vali Nurullah Çakır'ın konuşmasının ardından 123 öğrenci, 3 idareci ve 6 öğretmen kendilerine tahsis edilen otobüslerle Bursa'ya hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 17:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?