18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Öğrenciler temizlik kampanyası başlattı

Karabük'te Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, "Temiz Bir Karabük'te Yaşamak İstiyorum" sloganıyla temizlik kampanyası başlattı. 

Esentepe İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan kampanyaya, çok sayıda öğrencinin yanısıra veliler de katıldı. Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, "Temiz bir çevre istiyoruz. Okulumuzun çevresine ve bahçesine çöp atıyorlar. Bunları yapanları uyarmalıyız. Her yerin temiz olmasını istiyoruz. Sınıf arkadaşlarımız ile gruplara ayrıldık. Bazı arkadaşlarımız dışarıdaki çöpleri, diğer arkadaşlarımız da koridorlardaki çöpleri topluyor. Daha temiz bir ortamda yaşamak için, herkesi bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz" dediler. 

Sınıf Öğretmeni Ali Osman Öztürk ise, kampanya fikrinin öğrencilerden geldiğini söyleyerek, "Öğrencilerimiz temiz bir çevre için böyle bir kampanya düzenlemek istediklerini söyleyince biz de destek verdik. Amacımız bu kampanyayı sınıfta başlatıp, sonra tüm diğer sınıflara, oradan da sokaklara ve diğer okullara yaymak" diye konuştu.
Öğrencilerin temizlik kampanyası, 4 gün boyunca devam edecek.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 18:27:18
Güncelleme :8 Kasım 2006 Çarşamba 10:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup tonbuloğlu IP: 78.161.23.xxx Tarih : 25.12.2008 17:56:55

slm çok güzel bi olay bnde bu okuldan 2008 yılın da 8/b sınıfı 879 nolu öğrencisi olarak mezun olmudum tüm öğretmenlerime saygılar ve slmlar özellikle çiğdem hocama.......