18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Öğrencilerin öğretmen eylemi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Altın Safran İlköğretim Okulu 3/B sınıfı öğrencileri ellerinde pankartla eylem yaptı.


Bir süre önce 5. sınıfların birleştirilmesiyle boşa çıkan kıdemli öğretmenlerin diğer sınıflara verilmesi sonrası öğretmenleri değişen ilköğretim 3/B sınıfı öğrencileri öğretmenlerinin geri verilmesini istedi.

Ellerinde pankartla eylem yapan öğrenciler "Öğretmenimizi isteriz" diye slogan attı. Öğrencilerin okul bahçesinde öğretmenleri için yaptığı eyleme bazı öğrenci velileri de destek verdi.


Ramazan Sarıkaya isimli öğrenci velisi, yaklaşık 3 yıldır çocuklarının aynı öğretmen tarafından okutulduğunu, ancak bazı nedenlerden dolayı öğretmenin görevden alındığını bildirdi. Sınıfların rahat olduğunu ancak şimdi de sınıfları birleştirerek 20 kişi olan öğrenci sayısını 40'a çıkardıklarını belirten öğrenci velisi, "Bu işte bir tezatlık var. Hepsi bir tarafa ben çocuğumun aynı öğretmende eğitim görmesini istiyorum.Yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bi öğrenci IP: 88.230.116.xxx Tarih : 26.09.2008 17:47:22

bn altın safran ilköğretim olkulu mezun u yum öğretmenlerimiz çok iyidi 3-b nin öğretmenin ne gbi ndn lerden gitiiğini bilmiyorum ama okulda hocalarımız öğrencilder için herşeyi iyi düşünürler sınıflarımız çok ama öğrencimiz azdı belkide sınıf birleştirme bundandır bn kesin araştırılmadan bi vurguya varılmamalı