18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Öğretmensiz şampiyon oldular

ÖĞRETMENSİZ ŞAMPİYON OLDULAR

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası'nda, okullarında beden eğitimi öğretmeni bulunmayan Şirinköylü Yıldız Kızlar şampiyon oldu.

Yenice ilçesine bağlı Şirinköy İlköğretim Okulu öğrencileri, beden eğitimi öğretmenleri olmasa da sporda başarılarına devam ediyor. Kasım ayında il bazında yapılan kros yarışmalarında yıldız erkek ve kızlarda 3. olup derece yapan Şirinköylü öğrenciler başarılarına bir yenisini daha ekledi. Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası'nda Şirinköy İlköğretim Okulu şampiyon oldu.

Beden eğitimi öğretmeni olmadığı için okulda sınıf öğretmeni ve spor kulübü öğretmeni olarak görev yapan Ferdi Kurt tarafından hazırlanan yıldız kızlar, il şampiyonu olarak bölge turnuvalarında Karabük'ü temsil etmeye hak kazandılar.

Şirinköy İlköğretim Okulu yıldız kızlar futbol takımının kaptanı Ebru Dayı, "Eğitim öğretim yılımızın hemen başlarında okulumuzda bulunan beden eğitimi öğretmenimizi Ovacık ilçesinde bulunan spor lisesinde hiç kadın beden eğitimi öğretmeni yok diye oraya görevlendirdiler. Bizler il ve ilçemizde düzenlenen bütün turnuvalara katılmak istiyoruz ve katılıyoruz. Bizler müsabakalara bırakın kadın beden eğitimi öğretmenini, hiç beden eğitimi öğretmeni olmadan hazırlandık ve şampiyon olduk" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 14:13:03
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 23:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?