21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

OKS'de başarılı olan öğrencilere ödül

Karabük Valisi Can Direkçi, OKS'de başarılı olan öğrencilere çeşitli ödüller verdi.

Vali Can Direkçi, OKS'de başarılı olan 12 öğrenciyi tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi. Vali Direkçi, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, "Bu başarıda büyük emekleri olan öğretmen ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Elbette ki bu başarıda en büyük pay öğrencilerimizindir. Onlar gece gündüz, hafta içi, hafta sonu demeden azimli bir çalışma ile bu başarıları elde ettiler. Tabi ki onların doğumundan sonra en büyük fedakarlığı göstererek bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan anne babaları da kutluyorum. Görüyorum ki eğitimde Karabük süre gelen başarılar elde ediyor. Bu yönde istikrarlı bir çizgi yakalanmış.Tabi ki başarıda süreklilik önemlidir.

Bu yıl il olarak geçtiğimiz yıllara oranla biraz daha iyiyiz ve geliştireceğimiz atılımlarla bu başarıları daha ilerilere götürmek istiyoruz. Buda bizim görevimiz. Her zaman eğitim bizim diğer dallara göre en fazla önem verdiğimiz bir dal. Önümüzde ki eğitim-öğretim yılı için de şimdiden hazırlıklarımızı yapıyoruz ve bu alanda ne eksiğimiz varsa titizlikle üzerinde durup gidermeye çalışıyoruz. Ben bu başarıları yakalayan öğrencilerimizi bir kez daha kutluyorum. Unutmasınlar ki hayatın her günü bir sınav" dedi.

Öğrenciler ise yaptıkları açıklamalarda, çok çalışarak bu başarıları yakaladıklarını ve bu başarılarda emeği geçen öğretmenleri ve velilerine teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 14:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?