18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Onlar hala kayıp

ONLAR HALA KAYIP

Karabük'ün Yenice ilçesinde geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın 2. günü kaybolan 2 yaşındaki Melih Yılmaz'dan 69, oğlu ödlükten sonra ruhsal bunalıma giren Şaizer Aratoğlu'dan(47) ise, 25 gündür haber alınamıyor.

Yenice ilçesine bağlı Cihanbeyli köyü Cembek Mahallesi'nde 11 Eylül'de ailesiyle birlikte köye bayramlaşmaya giden ve dedesinin evinin önünde oynarken kaybolan küçük Melih'ten 2 aydır haber alınamıyor. Günlerce ormanlık alanda Karabük Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdahale ekiplerinin tüm aramalarına rağmen Melih Yılmaz'dan bugüne kadar bir haber çıkmadı. Acılı aile ise umutla minik yavrularından gelecek bir haberi bekliyor.

Yenice ilçesine bağlı Kırıklar Mahallesi'ndeki evinden dışarı çıkan Şaizer Aratoğlu'dan ise, 25 gündür haber alınamıyor. Bir anda ortadan kaybolan kadın için yakınlarının tedirgin bekleyişi sürüyor.

Geçen yıl oğlu Fırat Aratoğlu'nu kaybettikten sonra içine kapanan ve ruhsal bunalıma girerek sürekli oğlu için gözyaşı döken, sık sık oğlunun Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bulunan mezarına gittiği belirtilen kadından ise 25 gündür yakınları bir haber alamadı.

ONLAR HALA KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2010 Cuma 15:05:05
Güncelleme :19 Kasım 2010 Cuma 15:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?