18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Orduspor mesaisi sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Soykök, takım olarak yükselen grafiklerindek çıkışı sürdüreceklerini kaydetti.


Bank Asya 1. Ligi'nde son 4 haftadır yükselen bir takım grafikleri olduğunu söyleyen basın sözcüsü Ahmet Söykök, son oynadıkları Manisa maçındaki galibiyettle çıkışlarını sürdürdüklerini açıkladı. Takımın bir günlük izin sonrası yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Söykök, takımın önümüzdeki Cuma günü Ordu'Ya hareket edeceğini kaydetti. Söykök, "Takımımızın özellikle ligin ilk yarısının son maçlarında yükselen grafiğimizi ikinci yarının ilk 4 karşılaşmasında da gösterdik. 4 maçta aldığımız 10 puan ile kendimizi ligde göstermeye başladık. Son oynadığımız Manisa karşısında aldığımız galibiyet ile çıkışımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Önümüzde Ordu maçı var. Takımımız Manisa karşılaşması sonrası yaptıkları bir günlük izin sonra dün akşamdan itibaren yoğun bir çalışma içersinde. Bizim için oynadığımız karşılaşmalar geride kaldı ve önümüzdeki maçlara konsantre olarak çalışmalarımız sürüyor" dedi.


Basın sözcüsü Ahmet Soykök, Orduspor karşılaşmasından mutlak 3 puan hedefi ile hazırlıkların devam ettiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 18:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aHmEt IP: 88.230.237.xxx Tarih : 11.02.2009 20:37:36

Manisaya gol yağdıran takım orduyu parçalar karabüklü olarak da buna inanıyorum ve karabük seni seneye süperligde göreceğimizden de hiç şüphem yok ordu maçını alırsanız sizi kimse tutamaz..