18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Ovacuma'ya terminal binası

OVACUMA'YA TERMİNAL BİNASI

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Ovacuma Belde Belediye Başkanı Recep Coşkun modern bir terminal binası yapacaklarını söyledi.

Beldenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan terminal binası için çalışma yaptıklarını ifade eden Coşkun, binanın belediye maliyetinin 50 bin TL olacağını ve terminal binası ile birlikte modern bir çocuk parkı da yapacaklarını kaydetti.

Mahallerde yol çalışmalarının yanı sıra yıllardır ihmal edilmiş alt yapı çalışmalarına başladıklarına belirten Belediye Başkanı Recep Coşkun sözlerini şöyle sürdürdü:

" Kendi öz kaynaklarımız ve iller Bankasından gelen gelirlerle hizmet vermeye çalışıyoruz. İşçiye maaş borcumuz yok ama sadece ikramiye borcumuz var. Bunları da peyderpey ödemeye gayret ediyoruz. Kıt imkanlarla bir taraftan alt yapı ve üst yapı hizmetleri diğer yandan ise Belediye araç parkurunu tamamlamaya çalışıyoruz. Türk Telekom tarafından Belediyemize bir hizmet aracı, bir adet vidanjör, bir çöp kamyonu hibe edildi."

Su, emlak ve iller bankası olmak üzere yıllık gelirlerinin 444 bin TL olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Recep Coşkun, tüm imkanları zorlayarak, diğer büyük şehir Belediyeleri ve kurumlarla iş birliği yaparak ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 20:07:03
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 21:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?