18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Özkara'nın 3 puan sevinci

Bank Asya 1. Lig'de Kardemir Karabükspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Zorlu geçeceğini bildiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 2-0 galibiyetle ayrıldığımız için son derece mutluyuz. Bu maçı kazanmak için sahaya çıktık. Bu maçlarda hatanın telafisi olmadığı için oyuncular ve seyirciler ister istemez gergin oluyor. Seyircimize 3 puan armağan ettiğimiz için mutluyuz. Bu sıcak havada oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. 4 hafta üst üste gelen beraberliğin ardından bu galibiyet yönetimi ve seyircimizi mutlu etti. Akıllı ve iyi oynayarak 2 golle 3 puanı hanemize yazdırdık" dedi. Özkara, her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Sakaryaspor maçına da bu parolayla çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise, "Her zaman olduğu gibi pozisyona giren ve golü kaçıran taraf olduğumuz gibi sahadan mağlup ayrılan taraf da biz olduk. Gol pozisyonlarına girdik, ancak son vuruşları yapamadık. İlk yarı başa baş bir mücadele oldu. İlk yarıda 4 gol pozisyonumuz vardı, ama değerlendiremedik. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala talihsiz bir gol yedik. İkinci yarıda oyunun hakimiyeti bizdeydi. Yine pozisyonlara giren taraf bizdik. Ancak tartışılır bir pozisyonda kalemizde ikinci golü gördük.

Karabükspor'u kutluyorum. Bizim için bütün maçlar zor. Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Önümüzdeki hafta Altay ile karşılaşacağız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor ve biz tehlikeli bölgeden kurtulmak için sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız. Biz bir maçı kazanırsak rahatlayacağız. Bank Asya 1. Lig kuruldu kurulalı böyle bir lig görmedi. Alt sıralarda ortalık tamamen karıştı. Onun için biz kendi maçımıza bakarak, en az bir maç kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 23:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?