18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Personelinden başkana veda

29 Mart 2009 tarihinde görev süresi dolacak olan Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci'ye personeli tarafından veda yemeği verildi.


29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen, 6 yıldır Safranbolu Belediye Başkanlığı yapan Nihat Cebeci'ye Bağlar Saray Otel'de 300 civarında personeli tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte personel adına Başkan ve Meclis üyelerine daire müdürleri tarafından plaket ve hediyeler takdim edildi.
Tek tek bütün personeliyle vedalaşan ve helallik isteyen Başkan Cebeci, çok duygulandığını vurguladı. Başkan Cebeci, "6 yıldır Safranbolu halkına hepbirlikte hizmet ettik ve başarılı da olduk. Çalışma stresi içinde mutlak kırdıklarım olmuştur, üzdüklerim olmuştur, görev yerini değiştirdiğim de olmuştur, ama bunları asla bir siyasi olarak değil görev gereği yapmışımdır. Bunu da zaten sizler çok iyi biliyorsunuz. Ben çok şanslıyım sizler gibi tecrübeli ve çalışkan bir ekiple çalıştım başkanlar gelip geçicidir. Daha çok başkanlar gelip geçecektir, önemli olan Safranbolu halkına hizmettir" dedi.


Belediyede çalışan bütün personelin gelmesinden de ayrıca mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Nihat Cebeci, "Hep personelin maaşını alamadığını, huzursuz olduğunu söylediler. Madem maaşlarınızı alamadınız da bu geceyi nasıl tertip ettiniz. Benim 6 yıllık görev süremde personelim de mutluydu bende, ama bu güzelliklerden birileri mutlu değildi" diye ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:29:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?