22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Pevrul Kavlak Karabük'te

TÜRK-METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI KARABÜK'TE

Türk-Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, 9 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirecekleri Başkanlar Kurulu Toplantısı için akşam saatlerinde Karabük'e geldi.

Kemal Oyman mevkiinde yüzlerce araç tarafından karşılanan Genel Başkan Pevrul Kavlak, daha sonra KARDEMİR çıkışında bulunan işçilere ve ailelerine gül verdi. Kavlak daha sonra Türk-Metal Sendikasına bağlı 29 Şube Başkanı ve Genel Merkez yöneticilerinin de yer aldığı yüzlerce araçlık konvoyla Karabük'te şehir turu attı ve Safranbolu ilçesine geçti.

Bağlar Saray Otel önünde toplanan işçilere seslenen Genel Başkan Pevrul Kavlak, 8 yıl önce kendilerinin yeninden buraya geldikleri hatırlatarak, "Bugün yine buradayız. Bugün siz çağırdınız, buraya geldik. Biz inandık siz de inanın. İnan insanların önünde kimse duramaz. Metal işkolunu Türkiye'de sürükleyen sendika biziz. 1963'ten beri bu iş kolunda tek sendika olmak için mücadele ettik, ilk defa mücadelemize bu kadar çok yakınız. Sizinle birlikte bunu başaracağız. Karabük işçisini yakından takip ediyoruz.

Recai Başkan ile 6 yıldır beraber çalışıyoruz. Sürekli kendisinden bilgi alıyoruz. Daha önce bu işletmeler sizindi, şimdi başkalarının. 15 yıl önce burayı satanları arar duruma geldiniz. İnşallah sizi eski günlere biz döndüreceğiz" dedi.

TÜRK-METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI KARABÜK'TE
TÜRK-METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI KARABÜK'TE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 20:05:00
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 21:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?