18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Polisten afişli uyarı

TOPLUM DESTEKLİ POLİSTEN AFİŞLİ UYARI

Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından şehrin çeşitli yerlerine broşürler asılarak vatandaşlar dolandırıcılık ve trafik kuralları konusunda uyarılmaya çalışılıyor.

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından şehrin çeşitli yerlerine telefon dolandırıcılığı ve 1 Haziran tarihinden itibaren uygulamaya giren seyahatler sırasında çocuklar için özel oto koltuğu konusunda afişler asıldı. Telefon dolandırıcılığı uyarısı afişinde, “Devletimizin hiçbir kurumu veya bu kurumlarda çalışan personeli (Kedisini hakim, savcı, asker, polis) olarak tanıtan sizden kesinlikle herhangi bir şekilde para veya kredi kartı bilgilerini isteme talebinde bulunmamaktadır. Bu şekilde arayanlar sizi dolandırmak için hareket etmektedir. İsteklerine itibar etmeyiniz” ibareler yer alıyor.

Diğer afişte ise, “Sürücüler dikkat. Eğer aracınızda 12 yaşa kadar çocuk taşıyorsanız lütfen kurallara uyalım. 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren 35 kilogram ağırlığında veya 135 santimetreden kısa çocukların otomobil ile seyahatleri sırasında özel oto koltuğu kullanmaları mecburi hale gelmiştir” uyarısı yer aldı.

Vatandaşlar ise, Toplum Destekli Polislerin vatandaşları bu şekilde uyarmalarından son derece memnun olduklarını söylediler.

TOPLUM DESTEKLİ POLİSTEN AFİŞLİ UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 14:34:04
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 14:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?