18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Promosyon paraları yatırıldı

Karabük Belediyesi, işçi ve memurlarına yaptığı ikramiye ve ek ödemelerin ardından banka promosyonlarının ikinci dilimini çalışanlarının hesabına aktardı.


Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, işçilere yapılan 810'ar YTL'lik ikramiye ödemesi ve memurlara yapılan 113 ila 264 YTL arasında değişen ek ödemelerin ardından promosyon paralarının personelin hesaplarına yatırıldığını söyledi.

Belediye çalışanlarının maaş ve diğer ödemelerinin daha önce Vakıflar Bankası'ndan yapıldığını belirten Başkan Erer, "Karabük Belediyesi olarak, bankalarla yaptığımız görüşmeler neticesinde diğer bankalara göre daha yüksek promosyon ödemeyi kabul eden Akbank'la anlaşmıştık. Bu bağlamda belediye çalışanlarına ilk kez 2008 Mart ayında promosyon ödemesi yapılmıştı. Altı aylık dönemler halinde gerçekleştirilen ödemelerin ikinci dilimi olan 147.78 YTL işçi, memur, sözleşmeli tüm belediye çalışanlarının banka hesaplarına aktarılmıştır. Bu kapsamda, 406 belediye personeline ödenen toplam promosyon ücreti 60 bin YTL'dir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 12:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?