18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Protokol yeni yıla haddehanede girdi

KARABÜK PROTOKOLÜ VE İŞADAMLARI YENİ YILA BOSKAY HADDEHANESİNDE GİRDİ

Karabük Valisi Nurullah Çakır, 2010 yılına Karabük'te faaliyet gösteren Boskay Metal Demir Çelik haddehanesinde sıcak demirlerin arasında girdi.

Vali Çakır, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan, KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Genel Müdür Fadıl Demirel, Çelik - İş Sendikası Genel Eğitim sekreteri Ruhi Ayhan ve Karabük'ün önde gelen işadamları ile Boskay Demir Çelik'te 2010 yılını sıcak demirlerin karşısında çalışan işçileri birlikte karşıladı. Çakır, 2010 yılının ilk dakikalarında

işçilerle ve beraberindekilerle birlikte yeni yıl pastasını kestikten sonra yeni yıla çalışarak giren işçilere çikolata ikramında bulundu.

Vali Nurullah Çakır daha sonra burada kendisini takip eden gazetecilere 2010 yılına, işveren ve işçilerimizle birlikte bir yıla daha sağlıklı bir şekilde girmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Hem işçilerimizin hemde bir taraftan da iş kaybının olmadığı bir yıl geçirmelerini diliyorum. İşverenlerimizin daha ne kadar işçi alabilirim düşüncesi ile bir yıl geçirmelerini arzu ediyorum" diye konuştu.

Vali Nurullah Çakır daha sonra Karabük'te bazı polis karakollarını gezerek emniyet mensuplarının yeni yıllarını kutladı.

KARABÜK PROTOKOLÜ VE İŞADAMLARI YENİ YILA BOSKAY HADDEHANESİNDE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 09:17:05
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 21:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?