18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Rakibe bedava puan verdik!

Bank Asya 1. Ligi'nin 26. haftasında Kardemir Karabükspor, kendi sahasında Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kaldı.


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, arzu ettikleri 3 puanı alamadıklarını belirterek, "Kendi saha ve seyircimiz önünde maalesef 2-2 berabere kaldık. Oyuna iyi başlayamadık, ama ilerleyen dakikalarda toparlanarak ilk yarıyı 2-1 önde kapattık. İkinci yarıda rakibin bizim üzerimize geleceğini biliyorduk. Bunun için kontraataklarla gol aradık. Ölü toptan yediğimiz golle Diyarbakırspor beraberliği yakaladı. Futbolda bunlar var. Özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyorduk.


Rakibe bedava puan vererek arzu ettiğimiz 3 puanı alamadık" dedi.
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise, maddi sıkıntıya rağmen emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçtik. İyi oynadık, ama kendi hatalarımızdan goller yiyince geriye düştük. Karşılaşmanın ikinci yarısında çok iyi mücadele ederek, iyi bir futbol ortaya koyduk. Ele geçirdiğimiz birçok pozisyonu gol olarak değerlendiremeyince mücadele 2-2 berabere bitti. Karabük'te 2 puan kaybettik. Buraya gelinceye kadar sadece tek bir idman yapabildik.

Maddi problemlerimiz devam ediyor ve bunun en kısa sürede aşılacağına inanıyorum. Diyarbakırspor tüm zorluğa rağmen emin adımlarla yoluna devam edecektir" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 18:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?