18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Rosenov Angelov Karabükspor'da

KARABÜKSPOR, ANGELOV İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, Denizlispor'dan forvet oyuncusu Emil Rosenov Angelov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ve Genel Menajer Seyit İçgül ile masaya oturan Bulgar oyuncu Angelov, kendisini Kırmızı-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreni sonrası açıklama yapan Emil Rosenov Angelov, bu transferin kendisi için çok iyi olduğunu ifade ederek, "Karabükspor çok iyi bir takım. Süper Lig'de hem Karabükspor hemde benim için hayırlı olur" dedi.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ise İHA'ya yaptığı açıklamada iç transferi bugün itibari ile bitirdiklerini ve dış transferde ise çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Karabükspor'un geçen sezon rekorlar kırarak Süper Lig'e çıktığını hatırlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bank Asya 1. Lig'deki başarımızın devamı ve Karabük'e bir Süper Lig borcumuz vardı. Daha önce 3 sezon bu ligde mücadele eden takımızın bu seneki hedefi iyi derecelerde bitirip kalıcı olmak. Bunun için alt yapı çalışmalarımızı güçlendirdik. Transfer çalışmaları içersinde iç transferi bitirerek, dış transferde Tozo, Tomic, Fatih Ceylan ve bugün de Angelov ile sözleşme imzaladık. Karabükspor emin adımlarla giderek, transferlerimizde bütçemizi aşmadan maksimum fayda edebileceğimiz futbolcularla anlaşmaya

devam edeceğiz. Takımımızı 29 Haziran'da toplayıp sağlık kontrolünden sonra 2 Temmuz itibari ile Gerede'de kampa gireceğiz."

Diğer yandan Kırmızı-mavili takımda Burak Akdiş ve Aydın Çetin'in sözleşmelerinin karşılıklı feshedildiği öğrennildi.

KARABÜKSPOR, ANGELOV İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 18:27:00
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 19:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?