18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

'Rotamızda yola devam ediyoruz'

2. Lig Yükselme Grubu'nda lider Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Dardanelspor da güçlü bir takım olduğunu fakat şansın kendilerine güldüğünü söyledi.

Mustafa Çapanoğlu yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda 1-0 yendikleri Dardanelspor maçında şansın kendilerinden yana olduğunu ve rotalarında devam ettiklerini kaydetti.

Deplasmandaki karşılaşmaya Karabük Valisi Can Direkçi, Belediye Başkanı Hüseyin Erer ve mahalle muhtarlarının gelerek destek olmasının kendilerini motive ettiğini anlatan Çapanoğlu, Dardanel maçında başa baş mücadele sergilendiğini söyledi.

Çapanoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu: "Rakibimiz alt sıralarda olmasına rağmen çok iyi oynayarak bizi epey zorladı. Ancak bizim için de büyük önem arz eden bu karşılaşmayı mutlaka almalıydık. Futbolcularımız da bunun bilinciyle oyuna sarıldılar. Dardanelspor da güçlü bir takım ama şans bizden yanaydı. Karşılaşmanın son 20. dakikasında kazandığımız gol, bize altın değerinde puan kazandırdı. Az sayıda da olsalar bizi destek amacıyla Çanakkale'ye gelen taraftarımızı sevindirdiğimiz için mutluyuz. Çizdiğimiz rotada yolumuza devam ederek sezon sonunda Lig A'ya çıkacağız."

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 19:01:31
Güncelleme :5 Mart 2008 Çarşamba 16:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halilkar IP: 212.175.130.xxx Tarih : 6.03.2008 14:21:07

Dardanelspor gibi güclü bir takımı yenmenizden dolayı tüm camiayı tebrik ediyorum. İnşallah bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor maçınıda alıp yolumuza devam ederiz. Tebrikler Karabükspor, YOLUN DAİM AÇIK OLSUN.