21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Sabaha kadar oynasak bizi yenemezler

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından lider Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Araklıspor'u 3-0 mağlup etti.

Kendileri için kolay bir maç olmadığını söyleyen Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Kolay maç değildi. Bizim için zor bir maçtı. Çünkü takımlar Kardemir Karabükspor'a karşı bilinçli oynuyorlar. Biz de bunu göze alarak güçlü takım bekledik. Maçın sonuna kadar mücadele ettiler. Tabi 3-0'lık galibiyet bizleri sevindirdi. İyi bir mücadele vererek galibiyeti yaşadık. Bana göre 3 golün haricinde 4 golümüz ofsaytta resmen yenildi. Biz sabaha kadar da oynasak bizi yenemezler. Önümüzde zorlu bir maçımız daha var. Galibiyet serimize devam etmeyi hedefliyoruz. Karabükspor olarak deplasman oynuyoruz resmen. Trabzon, sahasıyla, seyircisiyle deplasman. Bir de Karabükspor olduğumuz için takımlar bize karşı çok farklı efor sarf ediyorlar ve çok çalışıyorlar. Biz de ona göre kendimizi hazırlıyoruz. Pazar maçını atlatırsak önümüz açık ve bizi çok güzel günler bekliyor" dedi.

Çapanoğlu, ayrıca karşılaşmada hakemlerin büyük hatası olduğunu buna rağmen galip geldiklerini de belirterek, "Hep aynı hakemler karşımıza çıkıyor. İnşallah bir dahaki maça az hata yapan hakemler karşımıza çıkar. Alalen bu akşam 4 golümüz yendi hakemler tarafından, yoksa bu maç 7-0'lık bir maçtı" diye konuştu.

Bu arada Kardemir Karabükspor-Araklıspor karşılaşmasında maraton tribünün bulunduğu yerdeki yan hakem Hakan Bulduk, maçın 65. dakikasında taraftarların baskısından dolayı görev yapamayacağını orta hakem Bahadır Tüter'e iletti. Bunun ardından 4. hakemin durumu TFF temsilcisine iletmesi sonrası Hakan Bulduk, diğer yan hakem Sedat Engin'in görev yaptığı kapalı tribün tarafına geçti. 15 dakika boyunca her iki yan hakem de aynı çizgi üzerinde görev yapmak zorunda kaldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salim sezgin IP: 193.255.39.xxx Tarih : 27.09.2007 14:51:49

çok haklısın hocam ya İnşallah herşy çok gzel olur busene