18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Safranbolu Belediyesi bayrama hazır

SAFRANBOLU BELEDİYESİ'NDE BAYRAM TEDBİRLERİ

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenleyerek bayram nedeni ile alınan tedbirleri anlattı.

Özel günler ve bayramlarda yerel yönetimlere büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Aksoy, bu bayram Safranbolu'da merkez dahil kendi görev alanlarına girsin girmesin giriş ve çıkışlar olmak üzere her köşede geniş bir temizlik çalışması yapıldığını, bayramda dışarıdan gelecek turlara ve vatandaşlara yardımcı olmak için Safranbolu eski çarşıdaki Kültür Müdürlüğünün gerekli rehberlik hizmetlerini vermek için açık tutulacağını söyledi. Zabıtanın da 24 saat görevi başında olacağını da belirten Aksoy, vatandaşların alış verişlerde ya da diğer konulurda rahatsız edici bir durumla karşılaşması durumunda zabıtayı aramalarını istedi. Bayram nedeni ile tüm işçilerin ikramiyelerini verdiklerini da anlatan Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, "Sadece işçilere değil bayram nedeni ile bayram coşkusuna ortak olmaları nedeni ile memura da kişi başına 350 TL ikramiye ödemesi yaptık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana işçiye sosyal alacaklarına dair tüm yardımlarını verdik. İşçimizin geriye dönük 4 aylık maaş alacağı vardı. Hepsini ödedik. Sadece bir maaş alacakları kaldı. Amacım alın terleri kurumadan işçimin maaşını vermek. Bu yönde de büyük çaba sarf ediyorum" dedi.

Başkan Aksoy ayrıca, bayramın ikinci günü saat 14.00'de Safranbolu halkı ile belediye binasında bayramlaşacağını ve tüm halkı bayramlaşmaya davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 17:58:03
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 18:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?