18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Safranbolu yine film seti oluyor

Tarihi yapısıyla doğal sinema platosu olan Safranbolu ilçesinde, yönetmenliğini Avni Kütükoğlu'nun yaptığı "Beni de götür" isimli sinema filmi çekilecek.

Vali Nurullah Çakır'a filmin konusu hakkında bilgi veren Yönetmen Avni Kütükoğlu, filmin bir kasabada geçen üç insanın psikolojik iç duygularını anlatan aşk öyküsü olduğunu, çekimlere aybaşında başlanacağını söyledi.

Kütükoğlu açıklamasında ayrıca, "Neden Safranbolu diye sorarsanız, tarihsel değerleri yurt dışında bile fark edilen olgusuyla Safranbolu çekeceğimiz sinema filmine anlamlı katkı verecek. Safranbolu sinemaya doğal yapısı ve tarihsel dokusuyla heyecan katan bir ilçe. Daha önce de Safranbolu ilçesinde sanatçı Soner Arıca klip çekmiştik. Daha sonra bazı dizilerin bölümlerini yine Safranbolu'da çekmiştim" dedi.

Filmin stara dönük bir film olmadığını, sanatsal değeri olan oyuncunun üstlendiği rol ile ön palana çıkacağı bir film olduğunu da sözlerine ekleyen yönetmen Kütükoğlu, "Sanatsal boyutlar ve içerik bizim için önemli. Gişe rekorları değil" diye kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 17:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?