18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Safranbolu'da "Tyrant Paintball" açılışı

Çevre düzenlemesi gerçekleştirildikten sonra geçtiğimiz haftalarda Başkan Necdet Aksoy'un örnek belediyecilik anlayışıyla ücretsiz hale getirdiği kent ormanda "Tyrant Paintball" açılışı yapıldı.


Dualarla yapılan açılışta kısa bir konuşma yapan Sefranbolu Belediye Başkanı Aksoy, "Safranbolu'da 2 bin 500'e yakın üniversite gençliği var ve toplam nüfusumuzun yüzde 15'i 18 yaş altında, yine yüzde 25'e yakını da 25 yaş altında, dolayısıyla gençliğe hizmet etmek hususunda büyük bir arzumuz ve isteğimiz var. Öncelikle kent ormanımızı ücretsiz hale getirerek insanlarımızın buraya girip çıkmalarını kolaylaştırdık.

Burayı şehrin bir parçası haline getirmek istedik. Buraya canlılık getirmek amacıyla arkadaşlar böyle bir boya oyununu teklif ettiler. Biz de sıcak baktık, yeter ki girişimcilerimize destek olalım, hem de burada iki kişiye istihdam sağlanırsa bu gençler, 'bana iş ver' diye gelmek yerine ben 'iş kurmak istiyorum bana yardımcı olun' dediklerinde biz çok daha fazla istekli ve arzulu oluyoruz. Yine buraya bir büfe açılacak ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak. Kent ormanını Safranbolu'nun bir parçası haline getirmemiz gerekiyor. İnsanlarımız gelsinler burada sporlarını yürüyüşlerini yapsınlar ve burası şehirle entegre olsun istiyoruz. Önümüzdeki günlerde sabah saat 06.00'dan sonra bizi burada göreceksiniz. Buraya koşuya geleceğiz.

Halkımızı da bu vesileyle buraya davet ediyorum" dedi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un açılışını yaptığı savaş oyununda basın mensuplarıyla Başkan Aksoy'un takımı eğlenceli bir oyun oynadı.
"Tyrant Paintball" oyun alanını kent ormana kuran Borabey Yılmaz ise Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'a katkılarından dolayı teşekkür ederek bu eğlence yerinin hayırlı olmasını ve fiyatların da oldukça uygun olduğunu ifade ederek bütün Safranboluluları kent ormanında Paintball oynamaya davet edttiklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 17:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?