18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Sağlıkçıların davetiyesi böyle olur

Burdur'da hemşirelik yapan gelin ile ilaç firmasında çalışan damat, düğün davetiyelerini özel tasarlanmış ilaç kutusu içinde sevdiklerine ulaştırdı.

Burdur Bor ve Asit Fabrikalarında kurum hemşiresi olarak görev yapan Emine Yılmaz ile ilaç firmasında çalışan Zafer Özgenç, 11 Temmuz'da Karabük'te, 13 Temmuz'da ise Kayseri'de yapacakları düğün için özel bir davetiye tasarladılar.

Yılmaz ve Özgenç'in meslektaşlarına ve yakınlarına gönderdiği, ilk bakışta gerçek ilaç kutusundan hiçbir farkı olmayan, "Evleniyoruz Biz" kutusunun üzerinde, üretici firmanın ise "Emine&Zafer", "Mutluluk Verici Üç Tablet" olduğu belirtiliyor. Fiyat kupürü ve barkodunda çiftin evlilik tarihi ve saatinin yazılı olduğu kutunun içinde ise prospektüs şeklinde hazırlanmış, çiftin kaleme aldığı "Formül, Farmakolojik Özelliği, Yan Etkileri, Kullanım Şekli, Saklama Koşulları ve Üretici Notu" yer alıyor.

Hemşire Emine Yılmaz, bir sağlıkçı olarak kendilerine ait bir şey olması düşüncesi ile yola çıktıklarını ifade ederek, "Prospektüsü normal reçetelerde olması gereken şeyleri kendimize göre çevirdik. Bunun için günlerce uğraştık. Prospektüs'ün içersine ayrıca bize ait olan üretici notu yazarak, 'Her birimiz tek bir kanat olan meleğiz ve bizler ancak birbirimizi kucaklayarak uçabiliriz' diye küçük bir not bıraktık" dedi.

İlaç kutusunu yeniden dizayn ederek, davetiyeye dönüştürdüklerini anlatan Damat Özgenç, davetiye ile birlikte ilaca benzeyen nikah şekerlerini de ulaştırdıkları herkesten olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Gelin ve Damat Yenişehir Mühendisler Kulübünde düzenlenen düğün töreni dünya evine girdi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 18:08:26
Güncelleme :13 Temmuz 2008 Pazar 10:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?