18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Sakatlar Derneği'nden başkana teşekkür

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz, engellilere yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile Belediye Özel Kalem Müdürü olan eşi Asuman Ayten Erer'e teşekkür etti.


Asuman Ayten Erer'i ziyaret eden Yılmaz, kentte engellilere yönelik yapılan iyileştirmelerle bu dönemde altın çağlarını yaşadıklarını söyledi.
Hüseyin Erer ve eşinin Almanya'ya ziyaretlerinde orada yaşayan gurbetçilere tekerlekli sandalye ihtiyacının aktarılmasının ardından gönderilen 60 aracın engellilere tahsis edildiğini ifade eden Yılmaz, şöyle dedi:
''Belediye hizmetleri açısından ise kentte kaldırımlara tretuvar, AB standartlarında engelliler için tuvalet, sakat aracı ve özel parklar yapıldı. Ayrıca engelliler, belediyedeki işlerini tekerlekli sandalyeleri ile tüm katlara ulaşarak çözümlemekte. Daha önce sokağa çıkmayan bir engellimiz artık tekerlekli sandalyesi ile her tarafa rahatlıkla gidebiliyor. Bundan dolayı size ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.''
Asuman Ayten Erer de herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğunu belirterek, ''Engellilerimiz konusunda duyarlıyız. Biz engellilerimize elimizden gelen desteği artırarak vermeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 21:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?