18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Şampiyonluğa büyük kutlama

KARABÜKSPOR, ŞAMPİYONLUĞU VOLKAN KONAK KONSERİ İLE KUTLAYACAK

Bank Asya 1. Lig'den lider olarak Süper Lig'e yükselen Kardemir Karabükspor, şampiyonluk kutlamalarını 2 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğini duyurdu.

Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ile Alt Yapı Sorumlusu Sezgin Dıravacı tarafından düzenlenen basın toplantısında şampiyonluk kutlamalarına tüm Karabük halkı davet edildi.

Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, akşam saatlerinde mutlu bir haber aldıklarını belirterek, Mali Bakanlığı tarafından stadyumun modernizasyonu için Özel İdare'ye 2 milyon TL gönderildiğini ve böylelikle toplam 7 milyon TL'nin stat için hazır olduğunu ifade etti.

Karabükspor kutlama komisyonu başkanı Sezgin Dıravacı ise yaklaşık 1 aydır kutlamalar için yoğun çaba sarf ettikleri ve Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.00'da Volkan Konak konseri ve havai fişek gösterileri ile şampiyonluğu kutlayacaklarını söyledi.

Dıravacı, 2 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Volkan Konak konserine tüm Karabük halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 19:42:04
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 23:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmettin görgülüarslan IP: 95.10.147.xxx Tarih : 28.04.2010 00:39:01

BİZM İÇİNDE KUTLAYIN.KALBİMİZ SİZİNLE.ŞAMPİYONLUĞUNUZ HAYIRLI OLSUN.DARISI SENEYE SÜPERLİGE.KADROYU BOZMAYIN,YÜCEL HOCAYI GÖNDERMEYİN Kİ EK TAKVİYELERLE BU TAKIM HER ŞEY YAPAR.ANTALYADAN SEVGİ VE SAYGILARLA