18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Sanayiciler iftarda buluştu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyeleri, Karabük protokolüyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

KTSO tarafından Büyük Külüp'te gerçekleştirilen iftar yemeğine Karabük Valisi Can Direkçi, Vali Yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız ve Mustafa Tapsız, AK Parti Siirt Milletvekili Öner Ergenç, Garnizon Komutanı Jand. Albay İbrahim Gürpınar, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Karabük TSO Başkanı Şaban Akyüz, Meclis Başkanı Ahmet Soykök, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda sanayici katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan KTSO Başkanı Şaban Akyüz, iftar yemeğini Karabük'te sanayicileri bir araya getirmek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini sağlamak amacıyla düzenlediklerini söyledi. 

Vali Can Direkçi ise Karabük'ün önemli bir potansiyeli olduğunu belirterek, "Şehrin sahip olduğu potansiyel marka şehir olarak değerlendirilmeli. Şehirde varolan sanayi kültürü, orman varlığının, turizm kültürü ile ticaret kültürünü mutlaka değerlendirmek lazım. Un var, yağ var, şeker var, bize helva yapmak düşüyor. Mütevazi bir şehirden, iddialı bir geleceğe doğru hep birlikte yürümeliyiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 19:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fehni AKSAKALOĞLU IP: 85.107.60.xxx Tarih : 19.10.2006 17:53:26
Sn.Vali güzel söylemiş ama Karabükte helva yapmak isteyen yok,hep hazır olacak